Om Solamessen

Aud Lauvik 2 I ull

Foto: Aud Lavik og Iull

Solamessen er Rogalands største messe for salg av brukskunst. Messen ble fra 1977 til 2015 kalt PWC-messen og ble driftet av Petroleum wifes club. I 2016 tok Sola Håndball over og messen skiftet navn til Solamessen. Solamessen har fotfeste som en av de største i Norge med ca 8-10 000 besøkende og ca 180 utstillere som selger selvproduserte og unike varer. Vi har utstillere og besøkende som kommer igjen år etter år og det liker vi veldig godt. Samtidig ønsker vi alltid nye ustillere velkommen for å få inn ett enda større utvalg til våre kunder.

Solamessen vil bli avholdt for fjerde gang 1. og 2. november 2019 i Åsenhallen A & B. Messen vil bestå av utstillere som selger håndarbeid av høy kvalitet. Det vil være stor variasjon i utvalget og alt fra strikk og søm av barneklær, voksenklær og tilbehør til rosemaling, keramikk, smykker, glasskunst og mye, mye mer vil være mulig å finne her.

Ønsker du å søke om plass som utstiller på Solamessen 2019 kan du fylle ut skjemaet som ligger i fanen “For utstillere”.  Det er også mulig å søke plass som utstiller om du lager annet håndverk enn det som har vært mulig å finne på messen før, så lenge som dette er produsert for hånd og av god kvalitet.

Ingrid Hart Siri Ore Elle (3)

Foto: Ingrid Hart og Siri Ore Elle

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail