Informasjon til utstillere på Solamessen

Solamessen er Rogalands største messe for salg av egenproduserte varer og arrangeres den første fredagen og lørdagen i november hvert år. Messen har godt fotfeste i Rogaland og har før Sola Håndball overtok blitt arrangert av PWC i mangfoldige år.

Påmelding: Påmelding til Solamessen 2023 er åpnet. Trykk her for å melde deg på årets messe. 

Søknadsfrist: 30. august 2023.

Vi kan ikke garantere at henvendelser etter søknadsfristen vil bli behandlet. Er det ledig plass etter søknadsfristen vil søknader behandles forløpende.

Når søker har fått bekreftelse på mail om at søknad er registrert har man akseptert sin plass på messen, og påmelding til Solamessen er bindende.

Under følger mer informasjon om messen.

Informasjon om Solamessen 2023
Sted: Åsenhallen A & B – Åsenvegen 86, 4050 Sola
Dato: 2-4. november 2023

Torsdag 2. november
kl. 16:00 – 20:00           Utstillerne kommer til registrering og opprigging

Fredag 3. november
kl. 08:00 – 18:30            Messen åpen for utstillere

kl. 10:00 – 18:00            Messen åpen for publikum

Lørdag 4. november
kl. 09:00 – 18:30            Messen åpen for utstillere
kl.
10:00 – 17:00             Messen åpen for publikum

Størrelse på stand: En stand er 1,2 m bred og 1,75 m dyp. Det er ikke noen ekstra plass mellom de forskjellige standene. Søkes det bare om en stand beregnes det at bordet skal stå på tvers eller at utstiller må krype under bordet for å komme inn/ut av standen. Bord og stoler kan leies. Dette fylles ut på søknadsskjema.

PRISER:
Standplass à 120 x175 cm kr. 990 pr. stand
Bord kr. 85,- pr. bord
Stoler kr. 30,- pr. stol
Strøm kr. 60,-

Alle produkter som selges skal være egenproduserte og håndlagede. Det er ikke er lov å selge importerte eller fabrikkproduserte varer og varer som er produsert av andre. Det er kun lov å selge matvarer som ikke kan brukes i messområdet (syltetøy, krydder, curd o.l) Alle som melder seg på messen vil bli bedt om å sende inn utvalg av bilder av sine produkter for kvalitetssikring. Søknader for produkter som ikke kvalifiserer under denne kategorien vil ikke bli godkjent.

Parkering: Messen vil ha flere parkeringsplasser enn de fleste messene som arrangeres. Utstillere vil måtte parkere ved Solahallen eller annen tildelt plass – slik at det sørges for mest mulig parkeringskapasitet til besøkende på messen.